CONCURS IMMART „ZIUA INTERNAŢIONALĂ A IEI”

iMMart te îmbracă pentru Ziua Iei!

Centrul de Creaţie şi Inovaţie iMMart oferă unui român adevărat o ie tradiţională, de Ziua Internaţională a Iei 2016!
Trimite-ne (în perioada 13-19 iunie 2016) într-un mesaj privat pe facebook, o poză cu tine în straie populare, împreună cu o scurtă descriere, iar noi îţi supunem ţinuta votului public, începând cu 20 iunie. Adună cele mai multe aprecieri în perioada 20-23 iunie 2016 şi câştigă o ie/cămaşă realizată special pentru tine, chiar de Ziua Internaţională a Iei – 24 iunie!

REGULAMENT

Concursul „iMMart te îmbracă pentru Ziua Iei” este organizat de Centrul de Inovaţie şi Creaţie iMMart, cu sprijinul Centrului de Recreere şi Educaţie „Căsuţele din Moisei”.
Concursul se adresează persoanelor de peste 18 ani. La prezentul concurs nu au dreptul de a participa concurenţii care au câştigat deja un premiu de la iMMart în ultimele 12 luni.

Metodă de înscriere:
În perioada 13-19 iunie 2016, participanţii la concurs vor trimite către iMMart, pe pagina de facebook (facebook.com/iMMart.ro), într-un mesaj privat, o fotografie în care poartă costum popular sau o ie tradiţională, împreună cu o scurtă descriere a acesteia. Alături de lucrarea pentru concurs, concurenţii vor menţiona şi datele lor de contact (nume, prenume, nr. de telefon, email). Datele de contact sunt necesare pentru contactarea câştigătorilor.

Perioada de jurizare:
Toate lucrările intrate în concurs în perioada de înscriere menţionată în Regulament vor fi incluse într-un album special dedicat prezentului concurs şi vor fi postate public, pe pagina de facebook a iMMart (facebook.com/iMMart.ro), în intervalul 20-23 iunie 2016, pentru a putea fi votate public. Fotografia care va acumula cele mai multe aprecieri, va fi declarată câştigătoare!

Încheierea concursului:
Votarea lucrărilor din albumul de concurs postat public pe pagina iMMart (facebook.com/iMMart.ro) se va încheia în data de 23 iunie 2016, ora 20.00, iar în data de 24 iunie 2016, la ora 08.00, va fi anunţat oficial câştigătorul!

Premiul concursului:
O ie/cămaşă realizată de iMMart

Concurentul câştigător va fi contactat prin telefon/email sau mesaj privat pe facebook, pentru a furniza organizatorului detalii legate de dimensiunea dorită pentru ia/cămaşa ce îi va fi livrată, cât şi informaţii legate de modalitatea de trimitere a premiului.

Expedierea premiului:
Premiul va fi expediat de către sponsorii concursului, numai pe teritoriul României, în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Sponsorii vor suporta eventualele costuri legate de transport.
În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact, nu întruneşte toate condiţiile de participare sau renunţă la premiu, iMMart îşi rezervă dreptul de a oferi premiul participantului clasat pe locul 2 în clasamentul concursului.
Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook a iMMart (facebook.com/iMMart.ro) în data de 24 iunie, ora 08.00.

Confidenţialitatea datelor:
Organizatorul (iMMart) nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.
Prin participarea la acest concurs, fiecare participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea şi prelucrarea de către iMMart a informaţiilor privind contul personal de facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o furnizează împreună cu lucrarea înscrisă în concurs, precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/prenume, vârstă, ocupaţie, nr. de telefon, adresă e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator, în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
  • Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate iMMart.

iMMart va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.
Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală.
Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Regulamentul concursului:
Organizatorul (iMMart) îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina Facebook iMMart. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.
Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

Contact
Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, va rugăm să va adresaţi echipei de organizare: https://www.immart.ro/contact/
Regulament întocmit în data de 13 iunie 2016.

Din aceeaşi categorie

Pe parcursul lunii august 2017, am desfăşurat atelierul de creaţie pentru copii  “Să coasem pe...

Meşteşugul prelucrării lemnului este o activitate cu tradiţie în Maramureş. În săptămâna Şcoala...

Marţi, 16 august 2016, am avut plăcerea să fim gazda microevenimentului “Întâlnire cu meșteri...

Răspunde