CONCURS IMMART „COPILĂRIA MEA”

CONCURS IMMART „COPILĂRIA MEA”

O ie pentru copilărie!

Centrul de Creaţie şi Inovaţie iMMart celebrează copilăria printr-un concurs!

Trimite-ne într-un mesaj privat pe facebook o poză sau un desen care să ilustreze frumuseţea copilăriei tale sau a copilului tău şi noi îţi supunem lucrarea votului public. Primele trei lucrări care acumulează cele mai multe like-uri vor fi premiate cu ii/cămăşi realizate de iMMart şi premii în bani!

REGULAMENT

Concursul „Copilăria mea” este organizat de Centrul de Inovaţie şi Creaţie iMMart, cu sprijinul Centrului de Recreere şi Educaţie „Căsuţele din Moisei”.

Concursul se adresează părinţilor şi copiilor între 7 şi 18 ani.

Metodă de înscriere:

În perioada 24-29 mai 2016, participanţii la concurs vor trimite iMMart, pe facebook (facebook.com/iMMart.ro), într-un mesaj privat, un desen sau o fotografie care să simbolizeze frumuseţea copilăriei lor sau a copiilor lor. Alături de lucrarea pentru concurs, concurenţii vor menţiona şi datele lor de contact (nume, prenume, nr. de telefon, email). În cazul participanţilor sub 18 ani, datele de contact menţionate vor fi ale părinţilor sau tutorilor legali ai acestora. Datele de contact sunt necesare pentru contactarea câştigătorilor.

Perioada de jurizare:

Toate lucrările intrate în prezentul concurs în perioada de înscriere menţionată în Regulament vor fi incluse într-un album special dedicat prezentului concurs şi vor fi postate public, pe pagina de facebook a iMMart (facebook.com/iMMart.ro), în intervalul 30 mai 2016-1 iunie 2016, pentru a putea fi votate de public. Fotografiile/desenele care vor acumula cele mai multe like-uri, vor fi declarate câştigătoare!

Încheierea concursului:

Votarea lucrărilor din albumul de concurs postat public pe pagina iMMart (facebook.com/iMMart.ro) se va încheia în data de 1 iunie 2016, ora 20.00, iar la ora 21.00 în aceeaşi zi vor fi anunţate cele 3 lucrări câştigătoare!

Premiile concursului:

Premiul 1 – o ie/cămaşă iMMart + 150 lei

Premiul 2 – o ie/cămaşă iMMart + 100 lei

Premiul 3 – o ie/cămaşă iMMart

Câştigătorii vor fi contactaţi prin telefon, pentru a furniza organizatorului detalii legate de dimensiunea dorită pentru ia/cămaşa ce le va fi livrată, cât şi informaţii legate de modalitatea de trimitere a premiului în bani, dacă este cazul.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate de către sponsorii concursului, numai pe teritoriul României, în săptămâna imediat următoare încheierii concursului. Sponsorii vor suporta eventualele costuri legate de transport.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, iMMart îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook iMMart (facebook.com/iMMart.ro).

Confidenţialitatea datelor:

Organizatorul (iMMart) nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea şi prelucrarea de către iMMart a informaţiilor privind contul personal de facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o furnizează împreună cu lucrarea înscrisă în concurs, precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr. de telefon, adresă e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator, în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
  • Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate iMMart.

iMMart va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală.

Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresă justiţiei.

Regulamentul concursului:

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina Facebook Business Days. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.

Contact

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, va rugăm să va adresaţi echipei de organizare: https://www.immart.ro/contact/

Regulament întocmit în data de 23 mai 2016.

Din aceeaşi categorie

Pe parcursul lunii august 2017, am desfăşurat atelierul de creaţie pentru copii  “Să coasem pe...

Meşteşugul prelucrării lemnului este o activitate cu tradiţie în Maramureş. În săptămâna Şcoala...

Marţi, 16 august 2016, am avut plăcerea să fim gazda microevenimentului “Întâlnire cu meșteri...

Răspunde