IMMART, producător de tradiție

Din experiența noastră, când vrei să susții tradițiile românești și să aduci în inima românilor, picătură cu picătură, iubirea pentru ceea ce ne definea odinioară, ca români, trebuie să faci mai mult decât să le promovezi prin activități recreative și evenimente specifice. Trebuie să le oferi oamenilor alternative la ceea ce folosesc în mod constant, variante care să fie direct legate de tradițiile pe care le iubim atât de mult.

Așadar, iMMart a devenit producător de imbrăcăminte tradițională pentru femei, bărbați și copii, dar și accesorii tradiționale. 

Este foarte importantă pentru noi calitatea produselor pe care le oferim iubitorilor de tradiție, astfel că mare parte dintre acestea sunt realizate manual, exact așa cum ele au fost realizate încă de la început. Ne dorim ca fiecare persoană care își dorește unul sau mai multe dintre elementele de îmbrăcăminte pe care le avem spre vânzare, să poată avea tot ce își dorește. Dar suntem deschiși și la cei care ne oferă ceva diferit de ceea ce avem disponibil, atâta timp cât ne puteți oferi informații detaliate despre modelul dorit.