Vezi aici produsele şi ofertele noastre cu articole pentru femei, bărbaţi, copii şi articole pentru casă:

Magazin online iMMart

Introducere

Pentru oferta completă de produse, consultaţi magazinul online.
Produsele noastre sunt realizate folosind țesătură din bumbac sau in. În descrierea produselor este prezentat tipul de țesătură care a fost utilizat în realizarea produsului, iar la cerere, anumite articole pot fi create și pe alt tip de țesătură. Pentru a achiziționa un produs pe alt tip de țesătură, clientul nostru trebuie să ia legătura cu colegii noștri (vezi tel.comenzi).
Modelul pieselor de îmbrăcăminte și a articolelor pentru casă poate fi personalizat în funcție de solicitarea clientului.
Prețul – prețurile sunt stabilite pentru mărimile indicate. Pentru alte mărimi clientul nostru trebuie să ia legătura cu colegii noștri (vezi tel.comenzi). Pentru modele personalizate și de asemenea pentru comenzi mai mari prețul poate să difere față de cel din catalog.
Comanda – pentru comenzi tel: +40 0743 049 605, email:contact@immart.ro, www.facebook.com/iMMart.ro, la atelierul nostru din BAIA-MARE.
Livrarea – livrarea produselor se face în funcție de stocul de care dispune iMMart. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc, la confirmarea comenzii, vă vom comunica termenul de livrare care poate varia între 3 și 10 zile lucratoare.
Transportul – produsele comandate pot fi ridicate direct de la atelierul nostru sau pot fi livrate prin Poşta Română/ curier rapid. Prețul transportului cade în sarcina cumpărătorului. Pentru comenzi mai mari de 600 de lei, transportul pe teritoriul României este gratuit.
Plata – produsele comandate pot fi achitate în numerar, prin ramburs sau virament bancar în contul asociaţiei – ASOCIAŢIA CENTRUL DE INOVAȚIE ȘI CREAȚIE, CUI: 34541426, IBAN: RO79 BTRL RONC RT02 9740 7801 deschis la Banca Transilvania.